Poker Hænder

Når man sammenligner de enkelte korts rangering, så er esset det højeste kort. Et Es kan bruges, som en ener til at lave straights eller straight flushes, men i det tilfælde tæller det, som et lavt kort. For eksempel, en straight eller straight flush 2-3-4-5-6 er højere end A-2-3-4-5. T-J-Q-K-A er den højest mulige straight eller straight flush.

Hvis en hånd matcher flere forskellige definitioner, da bruges den stærkeste hånd. For eksempel, 2-3-4-5-6 af hjerter er en straight flush, selvom den matcher definitionen af straight flush, flush, straight og højeste kort.

Navn på hånd Eksempel på hånd Tiebreaker
Straight Flush

Fem kort i samme kulør og i rækkefølge. Den højest muligt Straight Flush (A-10) kaldes en Royal Flush.
Straight Flush eksempel hånd Straight flushes sammenlignes ved at se på rangen af det højeste kort (1).

Bemærk:
I en 5, 4, 3, 2, A Straight Flush, tæller esset som en ener, hvilket gør det til en 5-høj Straight Flush, den lavest mulige.
Fire Ens (Quads)

Fire kort af samme rang og ét andet umatchet kort
Fire Ens (Quads) eksempel hånd Quads sammenlignes først ved at se på rangen af de fire ens kort (1). Hvis de er lige, sammenlignes det umatchede kort (kaldet kicker) (2).
Fuldt Hus

Tre kort af samme rang og ét par af, en anden rang
Fuldt Hus eksempel hånd Fuldt hus sammenlignes først på rangen af tripletten (1) og derefter på rangen af parret (2)
Flush

Fem kort med samme kulør
Flush eksempel hånd Flushes sammenlignes først på deres højest rangerede kort (1) og derefter på næst højeste (2) og så videre (3,4,5)
Straight

Fem kort i rækkefølge
Straight eksempel hånd Straights sammenlignes på rangen af det højeste kort (1).

Bemærk:
I en 5, 4, 3, 2, A Straight, så er esset det laveste kort, som gør det til en 5-høj Straight, den mindst mulige.
Tre Ens (Trips)

Tre kort af den samme rang og to umatchede kort
Trips eksempel hånd Trips sammenlignes først på rangen af de tre umatchede kort (1), så på det højeste af de umatchede kort (kaldet kickers) (2) og sidst på det lavest umatchede kort (3)
To Par

To par af forskellig rang og et umatchet kort
To Par eksempel hånd To par sammenlignes på rangen af det højeste par (1), så på det laveste par (2) og sidst på rangen af kickeren (3)
Par

To kort af den samme rang og tre umatchede kort
Par eksempel hånd Parret sammenlignes først på rangen af parret (1), og så på kickernes rang (2,3,4), startende fra det højeste og ned indtil der er forskel
Højeste Kort

Fem umatchede kort
Højeste Kort eksempel hånd Højeste Kort sammenligned på rangen af det højeste kort (1), og hvis det er det samme, på det næst højeste (2) og så videre (2,4,5)