Typer af Turneringer

Turneringer med Garanti

I mange af vores turneringer, er præmiepuljen garanteret at nå et vist beløb. For at se alle detaljer om disse turneringer se den Lobbyen for Alle Turneringer.

Sit & Go

En Sit & Go (S&G eller SNG) er en turnering, som ikke har et forudbestemt start tidspunkt – den begynder, når alle pladser er fyldt ud. Der er mange typer af Sit & Gos i både satellit og cash turneringsform. Disse turneringer kan tilgås fra “SIT & GO” sektionen i Hoved Lobbyen. De fleste Sit & Go turneringer er freezeouts.

Freezeout Turneringer

I en Freezeout Turnering starter spillere med et fastsat, lige antal chips. Spillere ved flere borde spiller efter hinandens chips, som blinds og/eller antes stiger gradvist. Når du løber tør for chips, bliver du elimineret fra turneringen. Når spillere er elimineret, bliver bordene brudt, hvilket betyder at spillerne bliver flyttet for at holde bordene fulde eller lige fyldte. Efterhånden, vil de få overlevende spillere blive samlet ved det sidste bord. Vinderen er den, som vinder alle chips fra vedkommendes modstandere. Pengepræmier bliver uddelt til bedst placerede i henhold til antallet af turneringstilmeldte.

Satellit Turneringer

Satellit Turneringer er kvalifikationsevents, hvori præmierne er buy-ins til andre turneringer. En spiller kan derfor starte ud på niveau (ikke nødvendigvis det laveste) og spille sin vej til et højere niveau. Entré gebyret til hvert niveau er altid højere end gebyret til niveauet under, hvor laveste niveau er billigst.

Tjek den Lobbyen for Specifikke Turneringer og satellit turneringer for at se, hvilke turneringer præmierne er for. Nogle satellitter giver endda pakker ud til Live Turneringer i stedet for online TurneringsBilletter!

Læs mere: http://www.unibetopen.com/qualify/

Freeroll Turneringer

Freeroll Turneringer er turneringer uden gebyrer for entré eller oprindeligt buy-in. Freeroll turneringer er tydeligt markeret i den Lobbyen for Alle Turneringer.

Multi-Buy-In Turneringer

I Multi-Buy-In Turneringer, kan spillere vælge imellem et sat minimum og maksimum buy-in, i stedet for et fastsat buy-in. Deres startpulje er sat proportionelt med deres buy-in.

Re-buy turneringer

En re-buy turnering er en turnering, hvor du har mulighed for at købe jetoner i løbet af spillet. I en almindelig ‘freezeout’-turnering, er du ude af spillet, når du ikke har flere jetoner. I en re-buy turnering kan du (med visse begrænsninger) købe flere jetoner.

Bountyturneringer

I en bountyturnering bliver en del af spillerens buyin tilføjet som "bounty". Er det en "progressive bounty", vil du vinde en procentdel af bountyen, når du slår en spiller ud, mens en procentdel bliver tilføjet til din egen bounty. Er det en regulær bountyturneringen, får du bountyens fulde værdi, når du slår en spiller ud. Er der en VIP-bounty, unik bounty for særlige spillere, skal du slå VIP'en ud af spillet, for at vinde bountyen. Foretager VIP'en et rebuy/re-entry, vil du ikke vinde vedkommendes særlige bounty.