Soorten Toernooien

Gegarandeerde Toernooien

In veel van onze toernooien is de prijzenpot gegarandeerd een bepaald bedrag te bereiken. Om het volledige aanbod van dat soort toernooien te bekijken, gaat u naar de Toernooilobby en filtert u het toernooischema op het woord "Guaranteed".

Sit-&-Go

Een Sit-&-Go (S&G of SNG) is een toernooi dat geen vaste starttijd heeft - het begin eenvoudigweg wanneer alle plaatsen zijn ingenomen. Er zijn vele soorten Sit-&-Go's" in de vorm van zowel satelliet- of crashtoernooien. U kunt toegang krijgen tot deze toernooien in de sectie "SIT & GO" in de hoofdlobby. De meeste Sit-&-Go-toernooien zijn freeze-outs.

Freeze-out-toernooien

In een freeze-out-toernooi beginnen alle spelers met een vast aantal chips. Speler aan verschillende tafels proberen elkaars chips te winnen terwijl de waarde van de blinds en/of antes oplopen. Wanneer u geen chips meer over hebt, wordt u uitgeschakeld. Naarmate er spelers worden uitgeschakeld, worden de tafels "gebroken". Dat wil zeggen dat spelers worden verplaatst om de tafels vol te houden of om de spelers eerlijk te verdelen tussen alle tafels. Op het einde worden de spelers die het toernooi hebben overleefd samengebracht aan de laatste tafel. De winnaar is de speler die alle chips van zijn/haar tegenstanders heeft gewonnen. Prijzen worden toegekend aan een bepaald aantal spelers. Het aantal wordt gebaseerd op het aantal deelnemers in het toernooi.

Satelliettoernooien

Satelliettoernooien zijn kwalificatietoernooien waarin de prijzen plaatsen in andere toernooien zijn. Een speler kan in een bepaalde reeks starten (niet noodzakelijk de laagste reeks) en zijn/haar weg naar een hogere reeks spelen. De toegangsprijs voor elke reeks is altijd hoger dan de prijs voor een lagere reeks. De laagste reeks is de goedkoopste.

Bekijk de Specifieke Toernooilobby van een satelliettoernooi om te weten te komen wat de prijzen zijn. In sommige satellieten kunt u pakketten voor live toernooien winnen in plaatst van tickets voor online toernooien.

Lees meer: http://www.unibetopen.com/qualify/.

Freeroll-toernooien

Freeroll-toernooien zijn toernooien zonder toegangsprijs of buy-in. Freeroll-toernooien worden duidelijk gemarkeerd in de Toernooilobby.

Multi-buy-in-toernooien

In multi-buy-in-toernooien kunnen de spelers kiezen tussen een vast aantal minimum- en maximumbuy-ins, in plaats van met een vaste buy-in te spelen. Hun startstapel wordt in proportie afgestemd tegenover de buy-in.

Re-buy tournaments

In een rebuy toernooi heeft men de mogelijkheid om meer chips te kopen gedurende het toernooispel. In een standaard “freezeout” toernooi, wanneer men geen chips over heeft, is men uitgeschackeld. Echter in een rebuy toernooi, heeft men de mogelijkheid om meer chips bij te kopen gedurende een vooraf bepaalde periode.

Bounty-toernooien

In een Bounty-toernooi wordt een deel van de buy-in van de speler toegevoegd aan de "bounty" (premie) van de speler. Als het een Progressieve Bounty-toernooi is, wordt een percentage van het bountybedrag aan de speler gegeven die hem of haar uitschakelde en een percentage wordt toegevoegd aan de bounty van die speler. Bij een reguliere bounty wordt het volledige bountybedrag aan de speler gegeven die hem of haar uitschakelde. In het geval van VIP-bounty's, een unieke spelersbounty, wordt de bounty alleen gegeven aan de speler die de VIP uitschakelde. Als de VIP een re-buy doet, wordt de VIP-bounty niet toegekend aan de speler die de vorige hand won.