Regulile jocului pe bani

Generalități

1. În orice moment Unibet va avea în vedere ca prioritate principală interesul și imparțialitatea jocului în procesul său decizional. Circumstanțele deosebite pot dicta uneori ca deciziile în scopul imparțialității să aibă prioritate asupra regulilor tehnice.

2. Mesele sunt atribuite aleatoriu, însă se vor favoriza mesele la care jucătorii au mai jucat și mesele cu cel mai mic număr de jucători

3. Butonul crupierului este atribuit aleatoriu la prima mână de joc pe bani la o masă nouă

4. Blind-ul mare este acordat următorului jucător în ordinea acelor de ceasornic de la blindul mare al ultimei mâini. Dacă blind-ul mare de la ultima mână este încă pe masă, este acordat acestui jucător blind-ul mic. Butonul crupierului este acordat primului jucător aflat înaintea celui care a jucat în ultima mână (de obicei blind-ul mic de la ultima mână).

5. Dacă doar doi jucători primesc cărți, blind-ul mic este butonul crupierului

6. Nu există limită la numărul de plusări permise


Ridicarea de la masă

7. Este activată ridicarea globală de la masă când jucați mai multe jocuri pe bani simultan și intrați în modul ridicare la unul dintre acestea. După ce faceți acest lucru, veți intra în modul ridicare și la celelalte mese, începând cu următoarea mână, cu excepția situației prevăzute la punctul 8.

8. Opțiunea de ridicare la următorul blind mare vă permite să intrați automat în modul ridicare atunci când ați primi un blind mare. Dacă jucați la mai multe mese, veți intra în modul ridicare la fiecare în momentul în care vă vine rândul să puneți blind mare.

9. Atunci când activați ridicarea globală aveți la dispoziție 500 de secunde pentru a reveni la mese. Dacă nu reveniți în această perioadă, veți fi scos de la jocurile respective.


Rezerva de timp și Deconectările

10. Vi se oferă treizeci de secunde pentru a vă întoarce la joc în timpul unei mâini în curs, în caz de deconectare.Timpul de rezerva diferă în funcție de tipul jocului, vă rugăm să consultați tabelul pentru detalii. Vă rugăm să rețineți, timpul de rezerva nu este global, fiecare tabel sau turneu are propriul său timp de rezerva și nu este reînnoit după încheierea unei mâini. Prin urmare, jucătorul poate avea zero secunde rămase în timpul de rezervă.

Joc Prima mana Reancarcare Limita
Jocuri Cash 15 secunde 5 secunde adaugate la fiecare a 10-a mana 30 secunde
HexaPro cu multiplicator mai mic de 25X 10 secunde 5 secunde adaugate la fiecare a 5-a mana 20 secunde
HexaPro cu multiplicator mai mare de 25X 30 secunde 5 secunde adaugate la fiecare a 5-a mana 60 secunde
Turnee 15 secunde Standard. Se poate schimba pentru un turneu individual. 5 secunde adaugate la fiecare a 10-a mana 30 secunde Standard. Se poate schimba pentru un turneu individual.
SNG 10 secunde 5 secunde adaugate la fiecare a 5-a mana 20 secunde

Jocul lipsit de etică

11. Poker-ul este un joc individual (nu de echipă). Orice acțiune sau discuție pe chat care are ca scop ajutoarea unui alt jucător nu este etică și este interzisă.

12. Jocul lipsit de etică, cum ar fi soft-play-ul (jocul mai puțin agresiv față de un partener) și dumping-ul de jetoane (pierderea intenționată de jetoane către un partener) poate avea ca rezultat penalizări, inclusiv confiscarea fondurilor din contul vinovatului și/sau închiderea contului

13. Dvs. acceptați și recunoașteți că ne rezervăm dreptul, ambele la discreția noastră, de a colecta, procesa și înregistra în bazele noastre de date informațiile în legătură cu modul dvs. de joc, datele personale, depunerea de fonduri și orice alte informații corespunzătoare și cercetări care ne ajută să împiedicăm orice fraudă, complicitate sau comportament neadecvat

14. Unibet revizuiește în mod regulat modul de joc pentru a căuta încălcări ale regulilor noastre și pentru a asigura integritatea jocurilor noastre. Poate fi necesară reținerea câștigurilor jucătorului până la finalizarea analizei modului de joc.

15. Nu aveți voie să folosiți nici un tip de joc automat, inteligență artificială, inclusiv, fără a se limita la, „roboți” sau orice interacțiune din cadrul poker-ului Unibet care nu este rezultatul direct al utilizării de către dvs. a Software-ului în scopul pentru care a fost conceput

16. Acceptați și recunoașteți faptul că ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, să detectăm și să împiedicăm utilizarea de programe interzise, inclusiv, fără a se limita la, trackere de mâini, HUD-uri (afișaje heads up) și tehnici de captură a ecranului. Acești pași pot include, fără a se limita la, examinarea programelor software care rulează în același timp cu software-ul de poker de la Unibet pe dispozitivul Jucătorului.

17. Sunteți de acord că nu veți încerca să ocoliți, interfera cu sau bloca aceste măsuri, inclusiv, fără a se limita la, utilizarea de software terț care ocolește, interferează cu, maschează sau blochează astfel de măsuri. Orice încercare de restricționare a software-ului de poker Unibet în această direcție va îndreptăți Unibet să suspende sau să blocheze imediat orice serviciu Unibet oferit dvs.


Comportamentul fraudulos

18. În cazul în care un jucător a încercat sau s-a angajat într-o activitate fraudulentă, necinstită, nelegală sau incorectă folosind Jocul lipsit de etică sau orice altă manipulare a jocului, jucare automată, Dumping de jetoane, Complicitatea jucătorului sau realizarea oricărei plăți frauduloase, inclusiv, fără a se limita la, utilizarea de cărți de credit furate sau returnare frauduloasă a banilor sau spălarea banilor – Unibet va lua măsurile pe care le consideră potrivite, inclusiv, fără a se limita la:

  1. Confiscarea fondurilor din contul Jucătorului
  2. Suspendarea sau închiderea contului Jucătorului din cauza încălcării Termenilor
  3. Dezvăluirea de astfel de informații (inclusiv identitatea Jucătorului) către instituții financiare, autorități relevante sau partenerii terți ai Unibet pentru a împiedica frauda și pentru a garanta securitatea poker-ului de la Unibet
  4. Inițierea de măsuri legale împotriva unui Jucător

19. Complicitatea este situația în care doi sau mai mulți jucători încearcă să câștige un avantaj incorect prin partajarea cunoștințelor despre cărțile lor sau a altor informații de la masa de joc. Orice jucător care este complice sau încearcă să fie complice cu un alt jucător în timp ce folosește poker-ul Unibet va fi interzis de la folosirea poker-ului Unibet și a oricăror servicii conexe Unibet, iar contul jucătorului poate fi suspendat sau închis imediat.

20. Facem tot posibilul de a investiga plângerile primite legate de jucători suspectați de complicitate

21. În nicio circumstanță nu vom fi responsabili în niciun fel de orice pierdere pe care dvs. sau un alt jucător o poate suferi ca urmare a complicității sau a altei activități ilegale și nu vom fi obligați să luăm nicio altă măsură în cazul suspectării unei complicități


Dumping-ul de jetoane

22. Definită ca situația în care orice jucător pierde intenționat o mână pentru a transfera intenționat jetoanele sale către un alt jucător. Orice jucător care participă sau încearcă să participe la Dumping-ul de jetoane cu orice alt jucător – inclusiv să fie cel care primește fondurile poate fi suspendat pentru investigație sau interzis permanent de la utilizarea serviciilor Unibet. În astfel de circumstanțe, Unibet nu este obligată în niciun fel să returneze jucătorului niciun ban.


Probleme cu serverul

23.În cazul defectării serverului, mâinile aflate în desfășurare la fiecare masă vor fi restabilite prin repetarea acestor mâini. Numărul de jetoane ale fiecărui jucător va fi resetat la valoarea de la începutul mâinii.


Înțelegerea și respectarea regulilor

24. Prin jucarea unei mâini de la un joc pe bani, jucătorul recunoaște că a citit, înțeles și că este de acord să respecte toate Regulile. Unibet își rezervă dreptul de a modifica orice regulă fără o notificare prealabilă.