Politica de anulare a turneului

În situația neplăcută în care un turneu cu mai multe mese sau Sit & Go este anulat din cauza unei probleme apărute în sistemul software de poker al Unibet, se vor aplica următoarele reguli, în funcție de stadiul turneului:

52. Turneul este anulat înainte de a începe:

  • Jucătorii vor primi înapoi integral suma plătită ca buy-in și taxă de participare, inclusiv orice înregistrări multiple. În cazul înregistrării cu tichet, acesta va fi recreditat.

53. Turneul a început, dar jucătorii nu sunt încă „în bani” (nu au ajuns la premii):

  • Jucătorii rămași vor primi înapoi taxa de participare, inclusiv sumele plătite ca re-buy și add-on
  • Potul alimentat de jucători este împărțit în două poturi egale. Primul fond de premii va fi împărțit egal între toți jucătorii rămași. Al doilea fond de premii va fi împărțit între toți jucătorii, proporțional cu numărul de jetoane deținute.
  • Excepție: dacă Turneul este un freeroll, fondul de premii adăugat este împărțit chiar dacă nu este unul alimentat de jucători

54. Turneul a început, iar jucătorii sunt „în bani” (au ajuns la premii):

  • Jucătorii rămași vor primi înapoi taxa de participare, inclusiv sumele plătite ca re-buy și add-on
  • Dacă jucătorii nu sunt la masa finală, fiecare dintre ei va primi cel mai mic premiu rămas, iar restul potului va fi împărțit proporțional cu numărul lor de jetoane
  • Dacă jucătorii sunt la masa finală, fondul de premii este redistribuit conform (ICM (Modulul independent cu privire la jetoane)), dacă sunt „în bani”
  • Dacă turneul plătește valori non-monetare, (precum tichete, învârtiri gratuite sau locuri la masă), fondul de premii va fi transformat în fonduri obișnuite, care vor fi distribuite în conformitate

În situația neplăcută în care un turneu HexaPro este anulat din cauza unei probleme apărute în sistemul software de poker al Unibet, se vor aplica următoarele reguli:

55. Politica de anulare a turneului HexaPro:

Dacă turneul anulat este un turneu de tip „bounty”, atunci jucătorul primește propria sa valoare „bounty”.

Ne rezervăm dreptul de a modifica rapoartele de plată în caz de anulare, respectiv să modificăm această politică.

În caz de neînțelegeri, decizia conducerii Unibet este finală.