Tipuri de turnee

Turnee garantate

La multe dintre turneele noastre, premiile sunt garantate să atingă o anumită valoare. Pentru a vedea toată gama de acest tip de turnee, vizitați Lobby-ul pentru toate turneele și filtrați programul turneelor după cuvântul „Garantat”.

Sit & Go

Un Sit & Go (S&G sau SNG) este un turneu care nu are o oră de start atribuită. Acesta începe atunci când toate locurile sunt ocupate. Există mai multe tipuri de Sit & Go, atât în forma satelit cât și în forma turneu cu premii în bani. Aceste turnee pot fi accesate de la secțiunea „SIT & GO” din Lobby-ul principal. Majoritatea turneelor Sit & Go sunt de tip freezeout.

Turnee Freezeout

La un Turneu Freezeout, jucătorii încep cu un număr egal și fix de jetoane. Jucătorii de la mai multe mese concurează pentru jetoanele celorlalți pe măsură ce blind-urile și/sau ante-urile sunt incrementate. Atunci când rămâneți fără jetoane, sunteți eliminați de la turneu. Pe măsură ce jucătorii sunt eliminați, mesele sunt „rupte”, adică jucătorii sunt mutați pentru a păstra mesele pline sau „echilibrate” uniform. La final, ultimii jucători supraviețuitori care au jetoane sunt puși împreună la masa finală unde câștigător este jucătorul care câștigă toate jetoanele de la oponenții săi. Premiile în bani sunt acordate celor care termină în top în funcție de numărul de intrări la turneu.

Turneele satelit

Turneele satelit sunt evenimente de calificare la care premiile sunt buy-in-uri pentru alte turnee. Astfel, un jucător poate începe la un nivel (nu este necesar să fie cel mai de jos) și să avanseze la un nivel mai ridicat. Taxa de intrare pentru fiecare nivel este întotdeauna mai mare decât taxa pentru nivelul inferior, primul nivel fiind cel mai ieftin.

Consultați Lobby-ul specific pentru turneu de la Turneul satelit pentru a vede care sunt premiile turneului. Anumiți sateliți oferă chiar și pachete pentru turnee live în loc de bilete pentru turneul online!

Citiți mai multe: http://www.unibetopen.com/qualify/

Turneele Freeroll

Turneele Freeroll sunt turnee fără taxă de intrare sau buy -in inițial. Turneele Freeroll sunt marcate clar în Lobby-ul pentru toate turneele.

Turnee cu buy-in multiplu

La turneele cu buy-in multiplu, jucătorii în loc să aleagă un buy-in fix, pot alege dintr-un set de buy-in-uri minime și maxime. Numărul de jetoane de start este proporțional cu buy-inul.

Turneele Re-Buy

Un turneu rebuy e un turneu in care ai oportunittea sa achizitionezi jetoane in timpul turneului. In turneele obisnuite de tip „freezeout”, in momentul in care ramai fara jetoane, automat esti eliminat din turneu. Intr-un turneu rebuy, ai posibilitatea sa cumperi jetoane pe parcursul unei perioade limitate de timp.

Turneele Bounty

Într-un turneu Bounty, o parte din buyin-ul jucătorului este adăugată la bounty-ul jucătorului. Dacă este vorba de un turneu de tip Bounty Progresiv, un procent % din suma totală de Bounty este creditată jucatorului care l-a eliminat si un procent % este adaugat la Bounty-ul aceluiași jucător. Dacă este vorba de un turneu simplu de bounty, suma totală a Bounty-ului este acordată jucătorului care l-a eliminat. În cazul turneelor de tip VIP Bounty, este vorba doar de o singură recompensă unică acordată jucătorului care a eliminat VIP-ul. Dacă VIP-ul face un rebuy, bounty-ul VIP nu este creditat jucătorului care a câștigat mâna anterioară.